Hulpen en vrijwilligers

Op de Wilma hoeve is altijd bedrijvigheid en er is altijd veel werk te verzetten. Onze meest trouwe hulpen, ons beider vaders zijn ons helaas ontvallen. Zonder hen hadden wij dit mooie bedrijf nooit kunnen opzetten. Gelukkig zijn onze moeders nog steeds actief en staan ons bij met raad en daad.

In de loop van de jaren zijn heel veel meiden voor een korte of voor een langere periode op de Wilma hoeve behulpzaam geweest. Enkele meiden zijn blijvers en/of terugkomers. Hieronder een aantal meiden die ons door de jaren heen door dik en door dun, weer of geen weer altijd geholpen hebben.

Anne Esther Tigchelaar

Anne Esther kwam in 2009 bij ons stage lopen. Het beviel haar goed en ze kwam terug en bleef terugkomen totdat ze haar diploma haalde. Maar ook na haar afstuderen blijft Anne Esther terug komen. Op dit moment helpt ze Annette een aantal dagen per week met het trainen van de paarden. Anne Esther kun je een stille kracht noemen die altijd haar best doet en vanuit haar liefde voor de paarden, de paarden op ons bedrijf altijd optimaal verzorgt.

 

 

 

 

 

 

 

Greetje Buist

Greetje kwam ongeveer 6 jaar geleden bij ons zomaar op een dag aanwaaien samen met haar toenmalige vriendin Amber. Het begon met het poetsen van onze eerste pony Tsaar Alexander. Maar het paardenvirus kreeg Greetje te pakken. Ze liep vanuit het AOC in Buitenpost stage bij ons, maar was ook alle vrije dagen op onze boerderij te vinden. Vele wedstrijden en keuringen heeft Greetje ons geholpen. Ondertussen volgt Greetje de opleiding tot kapster, maar met grote regelmaat komt ze ons nog steeds helpen of gewoon even kijken hoe het met onze paarden is.

 

Hiske Kuipers

Hiske is ook zo'n trouwe hulp op de Wilma hoeve. Al jaren komt Hiske regelmatig langs om even bij te springen en/of bij te kletsen. Met keuringen en wedstrijden is ze altijd paraat om bij te springen en te helpen. Hiske bewaakt ook vaak het fort op het moment dat de Boertjes genieten van een vakantie. Hiske heeft samen met haar zus Nienke een jong paard in opfok bij ons staan.