Overige bewoners

Bij ons op de Wilma hoeve leven naast paarden nog een aantal dieren. Zo hebben we een aantal lieve katten een geweldige pony en een hond genaamd Nuna. De katten zijn allemaal familie van elkaar. De driekleur heet Lievie en is de moeder en oma van het stel. Elk jaar is er wel een nestje en dit jaar hopen we op een nestje van Roodje (onderste poes op foto links).

  

Misschien wel de belangrijkste "overige bewoner" is onze toppony Blacky. Blacky is de koning van de stal. Blacky is de oudste bewoner van onze stallen en daarmee de meest ervaren en wijste van het hele stel. Met Willem is Blacky L springen en L dressuur en Michelle gaat binnenkort met Blacky van start in de Bixie rubrieken.

 

Nuna (stamboeknaam Nnenne van 't Heideland)

Nuna is een Rhodesian Ridgeback en is door de familie Miltenberg uit Doornspijk gefokt uit Hilda (v. Kobus of Nyasalaland) en de vader van Nuna is de kampioensrui Jewelbridge Brilliant Rubato. Nuna kwam bij ons in mei 2010 (donkerste pub midden in het nest) en is een teefje. Nuna bewaakt het erf, maar is super lief voor iedereen die komt als wij er wel zijn.