Stagiaires 2015

Marije Schaafsma

Willemieke Bakker

Rebecca Lang

 

Stagiaires (voor 2014)

Annette vindt het geweldig om jonge enthousiaste mensen te begeleiden, coachen en ondersteunen. In de loop van de jaren heeft Annette vele stagiaires mogen begeleiden. Op deze pagina worden de stagiaires van dit moment en die uit het verleden aan u voorgesteld.

Sarai de Vries (februari 2013)

Sarai de Vries uit de Triemen volgt vanuit haar studie aan het Nordwin College in Buitenpost elke dinsdag een snuffelstage.

 

 Coby Kooistra (februari 2013)

Begin februari 2013 is Coby bij ons stage komen lopen op maandags, donderdags en vrijdags. Coby komt uit Oosternijkerk en volgt de opleiding dierverzorging2 op het Norwin college in Buitenpost.

Gesina Haga (februari 2013)

Van het Nordwin college komt Gesina blokstage van 10 weken lopen binnen dBI Stables. Gesina woont in het weekend in Balk en door de week in Buitenpost.

 

Tosca Hoevenaar (november 2012)

Tosca heeft eerst een periode van 10 weken blokstage gelopen en sindsdien loopt ze elke maandag stage bij ons op de Wilma Hoeve. Zij studeert aan het Nordwin College in Leeuwarden diermanagement4.

Amy de Boer (oktober 2012)

Amy de Boer komt uit Hardegarijp en volgt de opleiding dierverzorging. Zij loopt elke dinsdag stage op de Wilma hoeve.

Iris Blauw (september 2012)

Iris doet AOC Terra in Groningen en zit in het eerste jaar. Iris komt uit Zuidhorn en heeft een eigen pony. Iris loopt op vrijdag stage bij ons. Iris staat hier op de foto met Fernando Torres dBI.

Adrienne Flipsen (september 2012)

Van het AOC Terra Groningen komt Adrienne elke maandag vanuit Uithuizermeden naar ons bedrijf. Af en toe loopt ze ook een week blokstage.

 

 

Kelly van Ditmarsch (september 2012)

 Kelly volgt de opleiding Dierverzorging in Buitenpost op het AOC. Sinds kort heet het AOC het Norwin college, wat betekent vriend uit het noorden. Kelly loopt op woensdag, donderdag en vrijdag bij ons stage.

Op de foto hiernaast poseren Kelly en Annemarie met de hengst Crespo dBI (v. Florencio).

Annemarie Berends (zomer 2012)

Annemarie is een derde jaars studente Paardenhouderij. Deze studie volgt zij in Leeuwarden. Na de zomervakantie is zij bij ons stage komen lopen. Annemarie liep hiervoor stage bij Hans Peter Minderhoud en zij heeft daar, naast de bekende wedstrijdpaarden van Hans Peter, ook ons eigen fokproduct Crespo dBI mogen verzorgen.

Gerrit Dam (voorjaar 2012)

Gerrit is bezig met zijn opleiding tot dierenartsassistent en loopt in het kader van deze studie stage op de Wilma hoeve.

Cyntia Lap (voorjaar 2012)

Cyntia is een oude bekende. Cyntia kwam ooit langs of ze de pony mocht komen poetsen. Daarna kwam ze ons regelmatig helpen op stal. Ondertussen volgt Cyntia een opleiding op het AOC in Buitenpost en komt ze bij ons stage lopen.